*Nettavisen* Sport.

Drømmen brast

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

RIAZOR (TV 2 Nettavisen): Etter 0-1 i La Coruna fikk årets Champions League-eventyr en brå slutt for Rosenborg. HTML EMBED

27.08.03 00:20

DEPORTIVO LA CORUNA-ROSENBORG 1-0: - Vi gjorde et ærlig forsøk. De scoret. Det gjorde ikke vi. Men det var ganske jevnt over de to kampene. Vi var veldig upresisie i 1. omgang, men det blir ikke noe kjedelig høst uansett. Vi har både serie, cup og UEFA-cup, sier Ørjan Berg til TV 2 Nettavisen.

- Og vi møter ikke så mye bedre lag enn dette i UEFA-cupen, legger han til.

Svak start

Rosenborg spilte ingen god kamp mot det spanske topplaget. Spanierne rullet over trønderne i store deler av 1. omgang, og det var flatterende for de norske serielederne at det bare stod 1-0 ved pause.

Målet var av den nydelige sorten. Luque tråklet seg fri, og skrudde ballen helt oppe i vinkelen etter 16 minutters spill.

Etter hvilen kom Rosenborg gradvis mer og mer med i kampen, men uten å skape de helt store sjansene. Egentlig var Deportivo nærmere 2-0 på en kontring enn RBK var utlikning.

Selv om RBK er slått ut, fortsett de i Europa-cupen. Lagene som taper 3. kvalifiseringsrunde i Mesterligaen, går nemlig til UEFA-cupen.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer fra vår reporter i Spania.

Følg kampen direkte her.

Før avspark:

Deportivo La Coruna leverte ikke inn lagoppstillingen før fristen gikk ut én time før kampstart. Årsaken var at de ville vente så lenge som mulig før de tok en avgjørelse på om redningsmannen fra Trondheim, keeper Molina, kunne spille eller ikke.

De fryktet at hvis de førte ham opp på laget, og han så ble skadet under oppvarmingen, at de ikke fikk ta med en ny keeper.

Etter mye frem og tilbake i dommergarderoben, fikk de så vite at de kunne avvente Molinas situasjon, og at det ikke får noen umiddelbare konsekvenser at de leverte lagoppstillingen for sent.

Rosenborg leverte sin lagoppstilling i tide, og laget ble som ventet med unntak av at Azar Karadas beholder sin plass på topp i stedet. Øyvind Storflor starter derfor på benken.

RBKs lag: Espen Johnsen - Christer Basma, Vidar Riseth, Erik Hoftun, Ståle Stensaas - Roar Strand, Ørjan Berg, Fredrik Winsnes - Azar Karadas, Frode Johnsen, Harald Martin Brattbakk.

Deportivo La Coruña - Rosenborg

Riazor, Coruña klokken 21.30

Vårt tips: 2-1

0-0 i den første kampen på Lerkendal, og en ny, vanskelig oppgave venter i kveld. Deportivo La Coruna sliter med måltørke og er nødt til å score - hvis ikke betyr det farvel til mesterligaen. Vi tror trønderne scorer, men at det blir for tøft mot Valeron & co til slutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.