*Nettavisen* Sport.

Drømmer om å banke Sverige 17. mai

Foto: Scanpix/Fredrik Sandberg

Norges lagkaptein Ole-Kristian Tollefsen har en herlig drøm. Han ser for seg å slå ut Sverige i en eventuell VM-kvartfinale.

14.05.12 17:35

- Når man kommer til kvartfinale i et VM, så møter man uansett et godt lag, og det blir trolig mot et av de lagene vi hadde håpet å ta poeng mot. Det kan jo hende at vi klarer å ta tredjeplassen slik at vi skal møte Sverige. Hvis ikke blir det fjerdeplass og Russland. Det blir uansett tøffe kamper, men det ville vært sykt gøy å spille mot svenskene og slå dem ut på hjemmebane på selveste 17. mai, sier Ole-Kristian Tollefsen til NTB.

Etter den overbevisende 12-4-seieren over Tyskland søndag hadde de norske spillerne restitusjonstrening i Hovet mandag. Det var en trening hvor smilene og latteren satt løst i det norske laget.

Lagkaptein Tollefsen sa før VM at målsettingen var å kapre en kvartfinaleplass og sikre OL-billett. Den målsettingen er snart innfridd. Høyst sannsynlig er OL-plassen allerede klar. Kvartfinaleplassen er ennå ikke 100 prosent, men vil bli det med dansk seier over Latvia.

- Resultatene vi har prestert er jo veldig overbevisende, men vi er ikke helt fornøyde, og vi skal videre. Vi kan ikke sitte bare å se på, sa Tollefsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.