*Nettavisen* Sport.

Drømmer om å kopiere Riise

Foto: Scanpix

Tirsdag satt Morten Gamst Pedersen ringside da John Arne Riise og Liverpool senket Chelsea. - Drømmen er å få oppleve noe slikt selv, sier Gamst'en.

04.05.05 13:05

- Jeg var på kampen på Anfield. Det var kjempeskøy, en enorm stemning. Jeg synes John Arne spilte en kjempekamp, særlig i andre omgang, sier Morten Gamst Pedersen, som ikke har fått gratulert kompisen med seieren ennå.

- Jeg ringer ham seinere i dag. Jeg tenkte han skulle få kose seg litt med seieren først. Han får vel nok telefoner i dag, ler Gamst'en.

Selv om den tidligere Tromsø-spilleren har hatt en fantastisk vårsesong, har han ennå til gode å oppleve noe som er i nærheten av det John Arne Riise fikk ta del i i går. Men han drømmer om at det en dag skal bli hans tur til å juble over en plass i Champions League-finalen.

- Det er selvsagt drømmen. John Arne har vært med på mye, og jeg håper jeg får oppleve dette en dag, sier Blackburn-proffen til TV 2 Nettavisen.

Nå gjenstår to kamper før Morten Gamst Pedersen er ferdig med debutsesongen sin i England. Deretter bærer det hjem til Norge og trening, trolig med gamle lagkamerater i Tromsø, for å holde formen vedlike foran den viktige landskampen mot Italia.

Lynvingen har imponert alle med innsatsen i Blackburn-trøyen etter årsskiftet, og vet at han med storspill mot Italia fort kan havne i storklubbenes søkelys. Klubber som kan realisere drømmen om Champions League-spill.

- Jeg aner ikke om det foreligger noen henvendelser fra andre klubber, det styrer agenten min. Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke ønsker å vite noe før sesongen er over, så får vi vurdere hva som skjer da, sier den sympatiske finnmarkingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.