Gå til sidens hovedinnhold

Drømmer om å kopiere Riise

Tirsdag satt Morten Gamst Pedersen ringside da John Arne Riise og Liverpool senket Chelsea. - Drømmen er å få oppleve noe slikt selv, sier Gamst'en.

- Jeg var på kampen på Anfield. Det var kjempeskøy, en enorm stemning. Jeg synes John Arne spilte en kjempekamp, særlig i andre omgang, sier Morten Gamst Pedersen, som ikke har fått gratulert kompisen med seieren ennå.

- Jeg ringer ham seinere i dag. Jeg tenkte han skulle få kose seg litt med seieren først. Han får vel nok telefoner i dag, ler Gamst'en.

Selv om den tidligere Tromsø-spilleren har hatt en fantastisk vårsesong, har han ennå til gode å oppleve noe som er i nærheten av det John Arne Riise fikk ta del i i går. Men han drømmer om at det en dag skal bli hans tur til å juble over en plass i Champions League-finalen.

- Det er selvsagt drømmen. John Arne har vært med på mye, og jeg håper jeg får oppleve dette en dag, sier Blackburn-proffen til TV 2 Nettavisen.

Nå gjenstår to kamper før Morten Gamst Pedersen er ferdig med debutsesongen sin i England. Deretter bærer det hjem til Norge og trening, trolig med gamle lagkamerater i Tromsø, for å holde formen vedlike foran den viktige landskampen mot Italia.

Lynvingen har imponert alle med innsatsen i Blackburn-trøyen etter årsskiftet, og vet at han med storspill mot Italia fort kan havne i storklubbenes søkelys. Klubber som kan realisere drømmen om Champions League-spill.

- Jeg aner ikke om det foreligger noen henvendelser fra andre klubber, det styrer agenten min. Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke ønsker å vite noe før sesongen er over, så får vi vurdere hva som skjer da, sier den sympatiske finnmarkingen.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant