*Nettavisen* Sport.

Drømmer om landslags-comeback

Den nybakte Brann-spilleren Bjørn Dahl har fremdeles ambisjoner om landslagsspill.

24.04.06 10:02

FANA STADION (TV 2 Nettavisen): 28-åringen, som kom til Brann foran årets sesong etter å ha spilt åtte år i Viking, står foreløpig bokført med én landskamp. Den fikk han under Nils Johan Semb i 2001.

- Klart det hadde vært hyggelig å få sjansen på landslaget igjen, men akkurat nå er mitt eneste fokus å spille best mulig for Brann fremover, sier Dahl til TV 2 Nettavisen.

- Tror du muligheten er til stede for å spille seg inn i landslagsdiskusjonen igjen?

- Mange gode høyrebacker
- Vi får se. Spiller jeg bra for Brann, kan alt skje. Men det finnes flere gode høyrebacker i Norge som helt sikkert er foran meg i køen, svarer han beskjedent.

Bjørn Dahl har levert oppløftende spill for Brann i sine to første Tippeligakamper denne sesongen. Mot Lillestrøm kom han ved flere anledninger rundt på kanten og slo gode innlegg.

- Jeg føler det har gått greit i de to første kampene. Men det vil fremdeles ta litt tid å bli kjent med spillestilen og lignende, mener han.

- Hva er den største forskjellen på Viking og Brann?

- Det er vel ikke den helt store forskjellen. Begge spiller 4-4-2 og begge er to storklubber. Og det er stort engasjement rundt begge klubbene, sier Dahl.

- Kjærlighet til Viking
Selv om osingen nå har vendt «hjem» til Bergen og Brann, glemmer han aldri tiden i Viking.

- Jeg følger fremdeles Viking med argusøyne. Jeg hadde en fantastisk tid i Stavanger - du kan godt si at jeg har fått et kjærlighetsforhold til Viking, smiler han.

Mandag starter han på høyrebacken når Brann gjester Kristiansand Stadion og Start.

- Det kommer til å bli en knalltøff kamp. Men jeg gleder meg. Vi skal i hvert fall reise hjem med poeng, helst alle tre, fastslår Dahl.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.