*Nettavisen* Sport.

Drømmer om Premier League

Spansk interesse for Branns Janez Zavrl til tross, det er engelsk toppfotball som frister.

21.06.06 08:47

De spanske klubbene Espanyol og Real Sociedad har begge snust på Janez Zavrl. Sloveneren er smigret over interessen, men tenker først og fremst å etablere seg i førsteelleveren til Brann. Neste skritt er å fullføre drømmen om Premier League-spill.

- Jeg ble fortalt om interessen fra de spanske klubbene i vinter og forrige uke da jeg var på ferie. Jeg er veldig smigret, men foreløpig er det ingenting konkret. Først og fremst tenker jeg på å komme på førstelaget til Brann. Så er min store drøm å få spille engelsk toppfotball. En av grunnene til at jeg har lyst å bli værende i Norge er at spillemåten ikke er så ulik slik de spiller i England, sier Zavrl til iBergen.no

Uaktuell å selge
Zavrl signerte for Brann i vinter, men har ikke fått like mye spilletid som tenkt og ønsket. Sportslig leder Per-Ove Ludvigsen har tidligere uttalt til iBergen.no at det ikke er aktuelt å selge Zavrl i dette overgangsvinduet. Dette begrunner han med at sloveneren er en spiller som kjemper om førstelagsplass. Spilleren selv regner med å få spilletid etter hvert.

- Jeg må benytte de mulighetene jeg får. Jeg ser frem til å spille kampen mot Stord (Sunnhordland) og håper etter hvert at jeg får flere muligheter. Jeg gjorde det bra mot Vålerenga da jeg fikk muligheten fra start. Det er bare å jobbe videre, så kommer England-drømmen til slutt, sier Zavrl halvveis spøkefullt og smiler.

Brann må innen 1. september bestemme seg for om de ønsker å benytte seg av opsjonen om forlengelse på to år med Zavrl.

Treningskamp i kveld
Brann spiller i kveld treningskamp mot Stord Sunnhordland. Kampen er ment som trening for Branns del, og spillere som ikke får mye spilletid ellers vil få anledning til å vise seg frem. Martin Andresen (kjenner ennå litt til skaden han fikk i landskampen mot Sør-Korea) og Petter Vaagan Moen (hevelse i ankel) skal ikke spille kampen. I formiddag blir det klart om Helge Haugen er med.

Kampen spilles på Stord og starter klokken 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.