*Nettavisen* Sport.

Drømmer om stolpe inn

Foto: (foto: scanpix)

Forrige gang Fredrik Strømstad debuterte, kunne han blitt den store helten allerede etter 20 sekunder.

12.10.05 12:05

MINSK (TV 2 Nettavisen): Sensommeren 2003. Fredrik Strømstad fikk ikke tillit av Gudjon Thordarson og ble leid ut til 2. divisjonsklubben Bærum. Mens lagkameratene i Start rykket ned med et brak, opplevde midtbanespilleren en eneste lang opptur i 2. divisjon. Det begynte nesten som de beste eventyrene ender.

- Jeg kunne scoret etter 20 sekunder, men traff stolpe ut. Dermed ble det ingen drømmedebut da. Men skulle jeg drømt om noe mot Hviterussland, så måtte det være å komme seg på scoringslisten. At skuddet går stolpe inn denne gangen, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Marerittet må være et rødt kort etter fem minutter eller et sjølmål, legger han til.

Han innrømmer at han er spent før landslagsdebuten. Klarer han nivået? Hvordan går det å spille med nye lagkamerater?

- Det blir viktig å vise at jeg er god nok på dette nivået, og vise at jeg kan være med videre i dette laget til playoff-kampene, for eksempel. Men jeg er usikker på hvordan det egentlig blir. Og jeg er ekstra spent før kampen. Jeg merker at det er sug i magen, sier han.

Hans eneste internasjonale erfaring den siste tiden er fra La Manga-kampene med Start, og som han sier - fra PC-spillet FIFA 2006¿

Likevel har han et klart håp om å kludre det litt til for duoen Hæstad/Grindheim på sikt.

- De har vært veldig gode, og det skal mye til om de går ut av laget nå. Men man vet jo aldri i fotball, sier han med et glimt i øyet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.