*Nettavisen* Sport.

Drømmer om tour-retur

Stefan Schumacher i gul trøye Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Stefan Schumacher har målet klart for fremtiden.

Stefan Schumacher var en av de store stjernene da han ble tatt for doping i 2008.

Tyskeren vant Amstel Gold Race i 2007 og begge tempoene i Tour de France i 2008. Da det ble klart at han hadde testet positivt for CERA var det liten nåde å få for Schumacher.

Etter et par år borte fra sykkelsporten signerte tyskeren for Miche, før turen nå går videre til Michael Rasmussens Christina Watches.

Les mer:Her er Kyllingens «nye stjerne»

I 2008 testet han først positivt under touren, for så å bli tatt igjen under OL. 30-åringen er klar på at han vil tilbake til det franske etapperittet, men vet at det ikke skjer med det første.

- Jeg har et ønske om å kjøre Tour de France så mange ganger som mulig, sier han til feltet.dk.

- Jeg vet godt at det ikke blir mulig neste år, men touren er det største løpet i verden, og alle ryttere drømmer om å være en del av det.

Den danske stjernen Michael Rasmussen har flere ganger uttalt seg negativt til at han ble kastet ut av touren i 2007, og har et ønske om revansje som driver han fremover. Stefan Schumacher mener at man bare må se fremover, ikke bakover.

- Det med revansje og hevn tenker jeg ikke noe på. Mitt livssyn er å se fremover med et åpent sinn. Det som er skjedd har skjedd, og jeg kan ikke gjøre noe med det.

Stefan Schumacher vil neste sesong bli lagkamerat med norske Frederik Wilmann i det danske laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.