CHELSEA-BORDEAUX 4-0:

21. mai gikk Chelsea på et av sine mest sviende nederlag, da de ble senket på straffespark av Manchester United i mesterligafinalen i Moskva.

Lampard-oppvisning
Denne sesongen er det kun seier som gjelder. Og Chelsea kom seg i hvert fall velberget over første hinder, da franske Bordeaux kom på London-besøk til åpningskamp i gruppespillet tirsdag kveld.

14 minutter var spilt da en umarkert Frank Lampard kunne nikke hjemmelaget i føringen.

Et drøyt kvarter senere påtok Lampard seg hovmesterens rolle. Han serverte et strøkent innlegg til Joe Cole, som sørget for 2-0. Også det med hodet.

Utklassing
Og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne på Stamford Bridge. Åtte minutter før full tid fikk Florent Malouda inn den definitive punkteringen. Nok en gang var det Frank Lampard som var nest sist på ballen, denne gangen med en smart hælflikk.

To minutter på overtid sørget Nicolas Anelka for at ydmykelsen ble total for de franske gjestene med en dupper fra langt hold.

I den andre kampen i gruppe A, vant rumenske Cluj sensasjonelt 2-1 over Roma på Olympiastadion i Roma, som for øvrig er identisk med finalearenaen i årets turnering.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).