Drømmestart for Steinar Nilsen

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)

Tromsø vant en imponerende borteseier i sin første kamp med Steinar Nilsen tilbake i trenerstolen. Med Nilsen vil ikke ta æren for triumfen.

14.08.06 07:25

HAMKAM - TROMSØ 2-3:- Nei, det er mange som har jobbet hardt i flere uker. Det er mange kapteiner utpå der i dag som er klare for å vise seg fram, sier Nilsen til TV 2.

Men han er enig i at de tre poengene var svært kjærkomne.

- Det var veldig viktig. En kan bare ta en titt på tabellen for å se hvor viktige de er. Nå må vi bare ta en kamp av gangen. Målet nå er få ny tippeligakontrakt til neste år, understreker han.

Det var ingen stor kamp tilskuerne var vitne til på Briskeby. De fremmøtte fikk se Tommy Øren sende vertene i ledelsen etter bare ti sekunders spill. Sju minutter før pause utlignet Ole Martin Årst for Tromsø.

Seks minutter ut i andre omgang ga Hans Åge Yndestad «Gutan» ledelsen. Samme mann avgorde kampen 25 minutter før full tid, etter Ramiro Corrales hadde utlignet for hjemmelaget ti minutter før.

HamKam hadde en gyllen mulighet til å ta et stort steg bort fra nedryksstriden, men etter tap mot bunnlaget skiller bare to poeng hedmarkingene fra jumboplassen.

Kamma-trener Frode Grodås var en slagen mann etter nederlaget.

- Dette er tungt. Vi har sjanser nok til å vinne denne kampen, men vi slipper inn for lette mål. Tromsø kjemper dessuten hardt og gjør det vanskelig for oss, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.