RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Dropper v-cup - drar på sydenferie

Petter Northug lader opp i sol og varme.

Petter Northug har bestemt seg for å droppe verdenscuprennene i La Clusaz. Han pleier i stedet kropp og sjel på strendene i Tenerife.

Det melder Adresseavisen lørdag. Avisen skriver også at skiforbundet har tatt ut Ronny Fredrik Ansnes som erstatter for Northug.

- Det er riktig at Northug ikke kommer til å gå i La Clusaz. I stedet kommer han til å trene hjemme i Norge og forberede seg til VM, bekrefter landslagstrener Trond Nystad.

Treneren sier videre at Northug er sliten etter Tour de Ski. Han gikk for å vinne Norges første seier i dette rennet, men skuffet og endte på 4.-plass. Deretter reiste han til Syden.

Trond Nystad sier til Adresseavisen at Northug kommer til å gå NM om 14 dager, men det er ikke avklart hvilke eller hvor mange distanser han skal gå. Det blir i alle fall hans første konkurranse etter den utmattende innsatsen i Tour de Ski. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere