Gå til sidens hovedinnhold

Duda & Co reddet poeng mot Storhamar

Izabela Duda var sentral med sine sju mål mot gamleklubben Storhamar da håndballdamene til Oppsal klarte 22-22 i Oppsal Arena.

OPPSAL: - Klart vi ville vinne, men alle vet at Storhamar er et kjempebra lag - så ett poeng er greit, sier Duda.

33-åringen banket inn sju mål mot gamleklubben sin, og den polske storskytteren var god i førsteomgangen hvor hun fikk spille nogenlunde fritt. Ettter pause sto Duda med "merke" i samtlige 30 minutter.

LES OGSÅ: Bittert nederlag for Oppsal

- Det er dritkjedelig, men sånn er det. Jeg var langt nede etter Flint-kampen forrige søndag hvor jeg hadde "merke" i hele kampen, men jeg må bare lære meg å tenke positivt, sier Duda.

Hadde sjansen

Storhamar ledet kampen stort sett hele tiden, men da Mari Hegna ga Oppsal 22-21 - tre minutter før slutt - øynet mange i Oppsal Arena muligheten til to poeng.

Hegna fikk muligheten til å øke ledelsen minuttet før slutt, men bommet - og isteden utlignet Maja Jakobsen til 22-22 halvminuttet før slutt.

Oppsal fikk sjansen til å avgjøre, men klarte ikke å komme til en eneste avslutning - og surret isteden bort ballen i sluttsekundene.

- Jeg tror bare vi tenker at vi ikke må avslutte for tidlig og få en kontring i mot. Så glemmer vi klokka littt, sier Kamilla Røed Ersek.

LES OGSÅ: Oppsal jublet mot slappe Stabæk

- Dere gjør 22 feil i kampen, hva tenker du om det?

- Det er alt for mange. Vi kaster bort ballen alt for mye, og det må vi jobbe med på treninga, sier 28-åringen.

- Fornøyd med ett poeng?

- Akkurat nå er det litt surt å ikke vinne, men når vi får tenkt oss om litt så er ett poeng dritbra mot Storhamar, sier Ersek.

Teodorovic fornøyd

Trener Djordje Teodorovic var fornøyd med poengdeling mot Storhamar.

- Hvert eneste poeng vi tar er gull verdt, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen og forsvaret. Det er det høyt nivå på, sier Oppsal-treneren.

De siste ukene har det sving veldig av Oppsal. For to uker siden var det helt bånn i bøtta i bortekampen mot Glassverket, noen dager etter kom oppturen mot Stabæk.

LES OGSÅ: Glassverket utklasset Oppsal

For en uke siden kom en skikkelig nedtur borte mot Flint i Tønsberg.

- Kampen mot Storhamar er et skikkelig steg i riktig retning fra Flint forrige helg, og nå skal vi jobbe hardt får å stabilisere oss på dette nivået, sier Teodorovic.

- Dere gjorde 22 feil, 15 av dem i førsteomgang mot Storhamar?

- Vi har en jobb å gjøre med angrepsspillet vårt. Vi hadd trøbbel med forsvaret, men tok tak i det på treninga. Nå skal vi ha fokus på angrep, sier Djordje Teodorovic.

PS! Keeper Marie Sundfør Tømmerbakke hadde 12 redninger, og ble kåret til Oppsals beste spiller.

Se tabellen i Postenligaen her!

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album