RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dudek og Baros vraket

Sist oppdatert:
Både Jerzy Dudek og Milan Baros er vraket til kveldens mesterligakvalik.

Dermed er duoen fortsatt aktuell for mesterligaspill i andre klubber, og vrakingen forsterker inntrykket av at de to er på vei bort fra Anfield. Mens Sporting Liaboa skal være interessert i Dudek, kan Baros gå til Lyon.

Og Liverpool-manager Rafael Benitez heller bensin på bålet:

- Vi trenger flere mål fra angriperne våre. Forrige sesong gjorde toppscoreren 13 mål, og det er ikke nok. En angriper må score mer enn det, sier han ifølge Daily Post.

Erstattes av Garcia
Mannen som scoret 13 ganger i fjor, er nettopp Milan Baros.

Spanske Luis Garcia erstatter Baros i kveldens tropp. Djibril Cisse, som puttet to av klubbens tre mål mot Bayer Leverkusen på lørdag, Dietmar Hamann, Josemi, Scott Carson og Boudewijn Zenden ligger alle an til å spille fra start.

- Vi skal være forsiktige i kveld. Selv om vi leder med tre mål etter den første kampen, trenger vi en sterk startellever for å unngå overraskelser. Vi må gjøre en bra jobb og ta oppgaven seriøst, sier Rafael Benitez.

Møter Kaunas eller Torshavn
Med avansement i kveld møter Liverpool enten Kaunas (Litauen) eller Torshavn (Færøyene) i den andre kvalikrunden til Mesterligaen.

Følg Liverpools bortekamp mot Total Network Solutions direkte hos TV 2 Nettavisen fra kl. 21.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere