RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dueller i lunsjen

Foto: hesteguiden.com
Vi fant ingen "sikre" vinnere i lunsjen på Drammen i dag, og da går vi for to dobbeltbankere.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen holder strålende tipsform om dagen. Onsdag ble det full fest i lukene under V4-løpene på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 144) satt klokkerent og betalte tilbake svært pene 4 959 kroner.

På Eksperten ble det fest i alle retninger og 23 andelslag satt rett inn og totalt hentet Nettavisens lesere tilbake nesten 200 000 kroner på Øvrevoll onsdag. Festen fortsatte på Bjerke på kvelden, når vi prikket V5 på tolv andelslag på Eksperten til en utbetaling på fine 4 528 kroner, og vårt største system i V75 på Eksperten fikk en drøss med femmere til en utbetaling på pene 31 284 kroner.

Denne torsdagen er det nye sjanser til gevinster, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene i Östersund på den andre siden av grensen samt til Drammen her på berget hos Norsk Rikstoto. Siden kan spillerne se frem til V64-spill til Jägersro galopp hos søta brot og V65-spill til Bergen travpark her hjemme på kvelden, og alle spill som er lagt ut i andelslag på Eksperten, finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En vinner direkte?
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-3 er det mye "grums" på farten, og vi tror to hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Vi er ganske sikre på at 3 Key Woman er den beste hesten på kapasitet, og det går fine rapporter på 6-årshoppa etter lang pause. Hun går trolig til tet, og da er vinnersjansene gode.

Hun gikk fine 16.9 full vei som toer i et løp i fjor, og hun viste ved flere anledninger fin kapasitet. Kusk Eirik Høitomt er optimistisk med hensyn til vinnersjansene (kjørt et prøveløp på 20.1 full vei med hoppa), og da skal hun være favoritt. Av de bedre her skal 1 My Snazzy være, og vi krysser tidlig.

Sistnevnte gikk noen fine løp i sommer (femte på 17.3 full vei i den tredje siste starten), men i den siste starten før litt pause ble det galopp. Vi tror ikke galoppfaren er spesielt stor, og vi tror hun duger langt i dette løpet. Eier Torstein Sjaker pleier å ha hestene vel forbredt når de sendes til start, og løpet er billig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder i det lengste
I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V5-finalen blåser 5 X. Factor til tet, og han kan lede rundt om. 4-åringen fikk det litt for tøft siste 200 i Derby i den siste starten, men dette er ingen stayer. Dagens distanse, 2100 meter er også i lengste laget, men på en arena som dagens, kan det holde helt hjem (kort oppløp).

Killingmo-traveren avsluttet strålende til sølv på 12.5 over en sprint i den tredje siste starten, og han vant sitt kvalifiseringsløp til Derby i den nest siste starten på 16.8 fra tet (det var veldig billig i mot i det løpet) Han kan være litt "bløt" siste 100 på full vei, og da sikrer vi oss med 10 Dorado på de to største bongene.

Sistnevnte gikk et godt løp til fjerde på 17.6 over 2609 meter i den siste starten etter lang pause, og den storvokste 8-åringen er sikkert veldig forbedret med det løpet i kroppen. Love You-sønnen er veldig seig til slutt på sitt beste, og hvis han har kontakt med favoritten ut i oppløpet, kan det bli seier for Brinch-traveren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere