*Nettavisen* Sport.

Duger på lørdagene!

Foto: hesteguiden.com

Det er sjeldent bra klasse på et par av V4-løpene på Hagmyren i dag, og vår banker for dagen holder V75-klasse!

16.10.12 11:08

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Drammen: Duell i lunsjen

Oddstips 1: Sveits slår tilbake

Oddstips 2: Vi tror på poengdeling

Tippetips midtuke: 12 landskamper på tippekupongen

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Hagmyren i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og Drammen her hjemme, mens det på kvelden er dobbel V5 til Momarken og V65-spill til Jägersro i Sverige som gjelder (vi har tips til alle stevnene).

I lunsjen på Rättvik i går fikk vi V4, og vi satte DD på en rekke til flotte åtte ganger pengene! Det er nye sjanser på Hagmyren i dag, og vår V4-banker for dagen hører strengt tatt ikke hjemme i noe lunsjløp. 5 Ajlexes Daylight i V4-2 er nemlig snakk om en topp 5-åring, og Super Arnie–sønnen har allerede kjørt inn nesten en kvart million kroner i år.

Vi snakker da om en nestfavoritt i løpet, og det gjør ikke spillet noe mindre interessant. I den siste starten i V75 ble det helt feil når han måtte bakke seg ned innvendig etter at han ble hengende i sporene, og han ble siden ikke brukt nevneverdig. Kom dog i mål på sterke 14,3/2140 meter, og vant det løpet gjorde gode Pine Alone.

Gangen før kjempet Ajlexes Daylight meget bra på fra dødens, og formen er fortsatt like bra som den var for to måneder siden. Bollnäs-trener Tomas Pettersson er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne og står bokført med 58 seire og nesten 4 millioner innkjørt hittil i 2012. Pettersson mener vår banker skal takle et trangt startspor uten problemer, og da skal dette dreie seg om en topp vinnersjanse.

Innleveringsfrister tirsdag:
V4 Hagmyren kl 12.20
DD Hagmyren kl 12.37
V5 Drammen kl 13.37
DD Drammen kl 14.12
V5A Momarken kl 18.30
V5B Momarken kl 19.40
DD Momarken kl 20.40
V65 Jägersro kl 19.08
DD Jägersro kl 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
14 Nina Palema i V4-1 spant til tet i den siste starten i et forsøksløp til Diamantstoet, men det ebbet fort ut med kreftene og vi mistenker at hun må ha vært syk den dagen. Når kretsen rundt hesten velger å starte kun ti dager etter det løpet må vi stole på at de har kontroll på helsen på Adams Hall–datteren. Løpesnor, normalt rask fra start, og perfekt distanse gjør sitt til at vi synes hun kan være litt interessant (11-prosenter).

Hun blir neppe mye betrodd i forhold til den store favoritten 3 Bella Hanover som etter våre rapporter har store problemer på voltestart, og den kommer normalt til å tape ut. Da det er snakk om 1640 meter skal ikke den store favoritten tape for mye før løpet er kjørt for hennes del, og for de som garderer den første avdelingen anbefaler vi bred gardering, men kryss for 14 Nina Palema som på sitt beste kan vinne.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.