RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dumoulin taper ytterligere terreng i Touren etter tidsstraff


Tom Dumoulin har hatt bedre dager på jobben enn den han fikk i Tour de France torsdag. Foto: Peter Dejong / AP / NTB scanpix
Tom Dumoulin har hatt bedre dager på jobben enn den han fikk i Tour de France torsdag. Foto: Peter Dejong / AP / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Tom Dumoulin hadde en fryktelig torsdag i Tour de France. Sunwebs sammenlagtkandidat punkterte i avslutningen, og etterpå ble han også ilagt tidsstraff.

Nederlenderen kom til årets Tour med store ambisjoner, men fikk et solid tilbakeslag under og etter den sjette etappen. På et kritisk tidspunkt måtte Dumoulin skifte hjul. Det kostet ham mye tid. I mål var han 53 sekunder bak etappevinner Dan Martin (UAE).

Etter etappen fikk Sunweb-kapteinen nok en nedtur. Tour de France-juryen ila han da en tidsstraff på 20 sekunder for å ha kjørt for nærme lagbilen i jakten på å komme seg opp til favorittfeltet igjen.

Det betyr at fjorårets Giro d'Italia-vinner er 1.23 minutter bak sammenlagtleder Greg Van Avermaet. Det holder til en 21.-plass.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere