Gå til sidens hovedinnhold

Dumper bananer i Fredrikstad

Klanen varsler at de vil dumpe et lass bananer i Stjernenhallen, i protest mot Stjernens assistenttrener Morgan Andersen.

Det medfører at Stjernen har innkalt ekstra vakter til tirsdagens ishockeykamp mellom Stjernen og Vålerenga i Stjernehallen. I tillegg har man skilt de to lagenes supportere med nettinggjerder.

- Vi har satt opp en nettingvegg mellom våre supportere og bortelagssupprterne på familietribunen vår i nordenden så det ikke er mulig å komme seg gjennom den veien. Og så har vi satt opp et nett i åpningen inn mot spillerboksen til Stjernen for å hindre at noe blir kastet ned der, forklarer direktør i klubben, Svein Bergstrøm til NRK Østfold.

Klanen aksjonerte mot Stjernens assistenttrener, Morgan Andersen, da lagene møttes på Jordal Amfi i september. Dette på bakgrunn av Andersens innblanding i John Obi Mikel-saken. Når har Klanen varslet at de vil dumpe bananer i Stjernehallen.

- Ja, Klanen har lagt ut varsel på hjemmesiden sin om den busstransporten med bananer, og det er klart at vi må ta sånt på alvor, sier Bergstrøm.

Les mer om landslaget her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken