Dundee U-fansen elsker Miller

Dunde Uniteds tilhengere er desperate etter å se den gamle helten tilbake - koste hva det koste vil.

06.12.06 10:33

(iBergen.no) En meningsmåling blant fansen taler sitt klare språk - 61 prosent mener den skotske klubben må hente Charlie Miller tilbake uten å tenke på hva han koster. 10 prosent mener han bør hentes hvis prisen er riktig, skriver nettstedet til Dundee United.

- Kjekt å vite at supporterne synes det, men det selvsagt opp til manageren. Men jeg vet ikke om jeg ønsker å spille der, sier Miller til iBergen.no.

- Vil du ikke vurdere det om det eventuelt kommer et tilbud?

- Jeg vet ikke, men må selvsagt se på alle muligheter, sier 30-åringen, som føreløpig ikke har fått et eneste tilbud om ny klubb etter at han ga Brann-ledelsen beskjed om at han vil bort.

Miller signerte for Dundee United på free transfer i 2000, men ble løst fra kontrakten i 2004 da klubben ikke kunne betale lønningen hans. Likevel har ballkunstneren, opprinnelig fra Glascow, etterlatt seg et stort savn i klubben han spilte 109 kamper for.

Verken treneren eller andre i klubben har gitt noen signaler på at de ønsker å hente Miller tilbake når overgangsvinduet åpner i januar. For mest sannsynlig blir Miller for dyr å lønne også denne gangen.

3 prosent av supporterne mener imidlertid at Millers oppførsel kan gjøre han til en risiko for klubben.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.