Klikk her for å se våre V5-forslag.

Trond Torseth gjorde en genistrek når han tok i mot anbefalingen fra sin gode kamerat Truls Heslien om å bedekke Lassie Blue Dancer med Dream Vacation. Resultatet ble upåklagelig for 5 Sweet Case er nok en hoppe vi kommer til å høre mye fra i tiden som kommer. Etter sin imponerende seier i Kriteriet på 16.6 har den langlagte hoppa trent upåklagelig, og dagens konkurrenter skremmer ikke. Thor Borg styrer nok tidlig til tet for siden å ikke se seg tilbake, og vi finner ingen grunn til å gardere den store favoritten i V5-finalen.

Vel så imponerende var 2 Faste Lundi som vant Kaldblodskriteriet på 29.0 tross galopp. Når Lome Elden-datteren nå kommer tilbake etter litt pause i V5-2 dreier det seg om en solid vinnersjanse påny. 3-årshoppa leverte litt under pari i sin siste start til sølv etter et løp utvendig, men vi tror den starten kom litt for tett på utladningen forut for det.

Startsiden avgjør
Den av 1 Global Icon og 5 Liz Ideal som når føringen i den tredje avdelingen sitter trolig på løpet, og vi nøyer oss således med to kryss. Førstnevnte har nå fått et par løp i kroppen etter pause, og formen er sterkt stigende på Smok`n Lantern-sønnen. Sistnevnte har vel aldri tapt fra tet, og flytkusk Kai Johansen satser nok alt på et kort her.

5*4
De to øvrige avdelingen teller ikke mange vinnerkandidatene, og vi er rimelig trygge på at vi har krysset av for vinnerne i V5-1 og V5-4 på våre utvalgte, og da har vi isåfall løst rebusen på kun 40 rekker - ergo samlebonger.

I V5-innledningen er 6 Hjertusota en naturlig favoritt, men Momarkens lange oppløp er kanskje ikke til Moe Odin-datterens fordel. Dersom kusk Ole G. Gudmestad får dempe en bit underveis er det dog slett ikke utenkelig at årets fjerde triumf kan være innen rekkevidde, men to tøffe utfordrere kan 8 Horgen Vera og 9 Åsajenta bli.

I den fjerde avdelingen er trolig 3 Madam Lavec best på kapasitet, men Egon Lavec-datteren opptrer variabelt. 3-årshoppa satt fast i Kriteriet sist, og med oppløftende treningsrapporter i ryggen bør det dreie seg om en solid vinnersjanse fra et fint spor. 4 Wega Laylock utvikler seg stadig, og krysses tidlig.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 300 og 1000 kroner.

Samtlige forslag er samlebonger der vi forsøker å få V5`en 25 ganger.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.