Bildet over er fra etappen mellom Dunkerque og Gent i Tour de France 2007. Den daværende Quick Step-duoen Gert Steegmans og Tom Boonen tok dobbeltseier foran Filippo Pozzato. Ryktene vil ha det til at Steegmans nå er på vei hjem til det belgiske laget etter et år i russiske Katusha og et i amerikanske RadioShack.

Sportwereld.be melder at Steegmans og hans agent Paul Degeyter tilbrakte mye tid med Quick Step-sjefen Patrick Lefevere under Tom Boonens cyclocross-ritt lørdag. De skal angivelig ha pratet om Steegmans fremtid i Quick Step-laget.

RadioShack: - Vi er ikke fornøyd med han
RadioShacks talsmann bekrefter Phillipe Maertens bekrefter overfor sporza.be at Steegmans kan være på vei bort fra Lance Armstrongs lag.

- Hvorfor? Fordi han ikke var fornøyd med oss, og vi var ikke særlig fornøyd med han heller, uttaler Maertens.

Maertens forteller at Steegmans ikke deltok på lagets treningsleir i Calpe. Men han mener det er for tidlig å si om han går til Quick Step.

- Gert kan snakke med de lagene han vil, men laget han ender opp med må gjøre en avtale med RadioShack, siden han har kontrakt med oss, sier Maertens og insinuerer at det må en kompensasjon til.

Flere sprintere enn Garmin
I det nye Garmin-Cervélo-laget til Thor Hushovd og Tyler Farrar finner man også sprintere som Heinrich Haussler og opptrekkerkongen Julian Dean.

I Quick Step vil det heller ikke være mangel på sprintere. Tom Boonen har lenge vært Quick Steps absolutt beste sprinter, de har foran neste sesong signert Francesco Chicchi og Gerald Ciolek. To meget raske syklister.

Hvis Gert Steegmans også kommer til det belgiske laget brygger det opp til en voldsom kamp mellom Quick Step, Garmin-Cervélo og HTC med Mark Cavendish i spissen om å være det beste sprintlaget innen sykkelsporten.

Hvilke lag tror du vil dominere sprintene i 2011-sesongen?

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!