Dusan Vlahovic har over flere måneder vært et hett navn på ryktebørsen og 22-åringen har blant annet blitt koblet til Manchester City, Tottenham og Arsenal.

Den siste tiden har det imidlertid gått mer og mer mot en overgang til Juventus, og nå bekrefter Torino-klubben at de har hentet spissen fra Fiorentina.

Vlahovic får draktnummer 7 i sin nye klubb.

Ifølge den velinformerte journalisten Fabrizio Romano betaler Juventus hele 75 millioner euro for den høyreiste serberen.

Les også: Påstander rundt Liverpool-overgang skal ha blitt møtt med reaksjoner i United: - De er forvirret

Misfornøyde fans

Allerede da overgangen var nært forestående, viste deler av Fiorentina-fansen tydelig sin misnøye med at Vlahovic var på vei til Serie A-rivalen.

Bannere ble hengt opp i Firenzes gater, med både rasistiske budskap og drapstrusler rettet mot 21-åringen.

Les også: Tidligere Liverpool-spiller bekymret for Salah-situasjonen

- Ekstremt spennende

Nå er imidlertid overgangen uansett et faktum. Dersom Vlahovic fortsetter målformen han har vist i Serie A i det siste, har Juventus-fansen mye å glede seg til.

Forrige sesong scoret han 21 mål i Serie A. Denne sesongen står han så langt med 17 scoringer i den italienske toppdivisjonen.

Les også: Hevder Van de Beek er opprørt: - Angrer på å ha lyttet til Solskjærs råd

- Han har vært så god over så lang tid at det å få tak i han i et januarvindu vil være et lite skup for Juventus. Han har tatt steg etter steg og nå er han på et veldig høyt nivå. Han scorer fra alle mulige vinkler, med venstre, med høyre, med hodet. Han bobler av selvtillit og er en ekstremt spennende spisstype, sa Serie A-ekspert Even Braastad til Nettavisen nylig.