JUVENTUS - SAMPDORIA 3-2:

Thorsby spilte 87 minutter for Sampdoria, og han pådro seg nær sagt som vanlig et gult kort. Han fikk kampens første gule kort for en hard takling på Federico Chiesa, der nordmannen ikke var i nærheten av å nå ballen. Han ble erstattet av Kristoffer Askildsen.

LES OGSÅ: Kritiserer Ronaldos Juventus-avskjed: - Burde vist mer respekt

Dybala hadde sendt Juventus i ledelsen med et smart, lavt skudd før han måtte gå av banen med det som muligens var en muskelskade. Dybala var tydelig preget, og TV-bildene viste at han var oppløst i tårer da han ble erstattet av svenske Dejan Kulusevski.

Leonardo Bonucci ordnet 2-0 fra straffemerket etter 43 minutter, før Maya Yoshida reduserte på en corner like etter. Manuel Locatelli la på til 3-1 etter pause, mens Antonio Candreva ga Sampdoria et trøstemål på tampen.

LES OGSÅ: Juventus' svake seriestart vekker oppsikt: - Uvirkelig

Ifølge Sky Sports mister Dybala trolig mesterligakampen mot Chelsea onsdag. Det vil være et stort tap for Juventus. Dybala har vært lagets nøkkelspiller etter at Cristiano Ronaldo gikk til Manchester United.

Argentineren har to mål og fire målgivende pasninger på seks kamper i Serie A denne sesongen.

LES OGSÅ: Trenerbyttet endret Kristoffers (20) hverdag i Italia

Samtidig har Juventus store problemer i forsvar. Søndagens kamp var den 20. på rad med baklengsmål. Seieren var kun nummer to på seks kamper så langt i sesongen. Opp til Milan på topp er det åtte poeng.

(©NTB)