RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/DIMITAR DILKOFF

Dyer bedyrer sin uskyld

Sist oppdatert:
Kieron Dyer benekter på det sterkeste at han er en av spillerne som skal ha voldtatt ei 17 år gammel jente på et hotell i London. - Ryktet mitt er blitt ødelagt på verst mulig måte, sier Newcastle-spilleren i en pressemelding.

Ifølge spekulasjoner i engelsk presse skal Kieron Dyer være en av de mistenkte i voldektskandalen som ryster fotball-England. Nå rykker midtbanespilleren ut og avviser på det sterkeste at han er involvert.

- Ryktet mitt offentlig er blitt ødelagt på den verst tenkelig måten, sier Dyer i en pressemelding utsendt av hans advokater.

- Jeg er overhodet ikke involvert i denne saken, og synes det er beklagelig at navnet mitt er knyttet til saken gjennom e-mail, internett-sider og i den øvrige pressen, sier 24-åringen.

- Frustrerende

Kieron Dyer var spilleren som leide åtte hotellrom på hotellet voldekten skal ha skjedd - men har alibi i tidsrommet da ugjeringen skal ha funnet sted.

- Det har vært frustrerende å bli knyttet til denne saken mens politiet har foretatt sine undersøkelser, opplyser Dyer i meldingen fra sine advokater.

Kieron Dyer er for tiden sammen med det engelske landslaget i forkant av lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia i Istanbul. Reuters meldte tidligere fredag at to fotballspillere er arrestert i voldektssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere