RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyer klikket på Grant

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Mer trøbbel for bunnlaget West Ham.

Den engang så lovende Kieron Dyer har de siste årene tilbrakt mye tid på sykestua med skade. I tillegg har han også vært involvert i en og annen kontroversiell episode utenfor banen.

Den mest minneverdige er kanskje tumultene med Lee Bowyer på den tiden de begge spilte i Newcastle. Les mer her!

Og nå skal West Ham-spilleren være i trøbbel igjen. Dyer skal angivelig ha blitt fly forbanna på manager Avram Grant, etter at israeleren bare ga ham en benkplass til kampen mot Stoke.

- Ville gjerne spille
Grant, som vil gå glipp av lørdagens kamp på grunn av Yum Kippur - en jødisk helligdag som ikke tillater arbeid - skal ha gitt beskjed om at Dyer ikke var i god nok form til å spille oppgjøret.

- Kieron skal ha sagt til Grant at han så gjerne ville spille, og at han var villig til å trosse smertene for å hjelpe laget mot seier, forteller en kilde innad i West Ham til tabloiden The Sun.

- Men vi ble alle sjokkert da manageren ga beskjed om at han måtte starte på benken. Alle vet at Kieron er vår beste spiller. Han viste det mot Chelsea forrige runde, fortsetter kilden.

Følg Stoke - West Ham direkt her!

Raste mot Grant
Nyheten skal altså ha fått Dyer til å se rødt, og den tidligere engelske landslagsspilleren skal ikke ha reist sammen med resten av laget til Britannia Stadium hvor oppgjøret spilles.

- Kieron ga Grant beskjed om å ryke og reise. «Om jeg ikke er frisk nok til å spille, er jeg ikke frisk nok for benken heller. Da blir jeg heller hjemme og får behandling», skal han ha sagt.

West Ham har fått en blytung start på årets sesong, og befinner seg helt sist på Premier League-tabellen etter fire serierunder. Null poeng og 2-12 i målforskjell er fasiten så langt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere