Gå til sidens hovedinnhold

Dyers siste sjanse

Kieron Dyer er så godt som sjekket ut av den stygge voldtektssaken i England, men har likevel fått beskjed om at han lever på lånt tid i Newcastle.

Kieron Dyer var landslagsstjernen som hadde booket hotellrommene til alle de involverte i voldtektssaken som har rystet fotballengland den siste uken.

Bøtelagt

Newcastle-spilleren skal ha vært i seng med en helt annen jente da voldtekten fant sted. Han er også avbildet på et utested i London på det tidspunktet jenten ble sjekket opp av en av de øvrige.

Likevel har klubben bøtelagt Dyer med to ukelønner og gitt ham klar beskjed om at dette er siste sjanse.

- Hvem av de involverte er så fattig at du må betale for rommet hans? Send han til oss slik at vi kan se nærmere på kontrakten hans. Det er helt tydelig at vi ikke betaler ham nok, skal manager Bobby Robson ha sagt til Dyer.

Filmet sexorgie

Nå har han fått kniven på strupen og må passe seg for flere krumspring i fremtiden.

- Han har i realiteten fått beskjed om at dette er hans siste sjanse. Dersom han roter det til igjen, så er det slutt. Da er karrieren hans i klubben over, sier en kilde til The Sun.

Dyer var også involvert i en episode sommeren 2000. Da han sammen med Frank Lampard og Rio Ferdinand filmet en sexorgie med en rekke jenter i Ayia Napa, hvor de selv deltok.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen