RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dylan-bot til Røde Kors

Foto: Marius Vik / Nettavisen
Sist oppdatert:
Slåsskjempens bot bidrar til å hjelpe vanskeligstilte barn i Russland.

(iOslo.no): Natt til lørdag havnet Lyn-spiss Dylan Macallister i fyllebråk på La Manga. Etter å ha fått i seg litt for mye i baren havnet han i håndgemeng med dørvaktene på det aktuelle utestedet. Lyn-spissen skal angivelig ha blitt slått til blods og det var tydelig å se at hadde fått seg en omgang da han kom hjem igjen lørdag.

Avsluttet sak
- Vi er blitt enig med spilleren om å gi ham en bot og en skriftlig advarsel. Etter dette anser vi saken som avsluttet, sier sportssjef i Lyn Torgeir Bjarmann til iOslo.no.

Lyn ønsker ikke på noen måte å dra nytte av den oppståtte situasjonen og det er dermed bestemt at pengene skal gå til Røde Kors.

- Det blir feil å utnytte situasjonen så vi har bestemt at pengene fra boten vil gå til et godt formål. Så vi sender pengene til Røde Kors og deres arbeid med vanskeligstilte barn i Russland, forteller Bjarmann.

- Fornuftig bot
Han ønsker ikke å opplyse om botens størrelse, men etter det iOslo erfarer ligger den på rundt 10.000 kroner. Macallister skal ha godtatt boten uten store protester. Slåsskjempen fikk også en skriftlig advarsel.

- Jeg tror han hadde fryktet en verre straff, men vi er kommet til en løsning vi mener er fornuftig. Spilleren angrer seg og har i ettertid opptredet veldig voksent. Han har bedt lagkameratene om unnskyldning, forteller Bjarmann.

Macallister har ikke svart på iOslos henvendelser.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere