RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Dyret» er tilbake

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Har slitt med sykdom etter Tour de Ski.

Etter å ha reist hjem fra Tour de Ski og deretter slitt med sykdom er Niklas Dyrhaug tilbake i trening. Det opplyser herrelandslagstrener Trond Nystad til adressa.no.

Dyrhaug har hatt en svært tung sesong. Etter å ha vist sterke takter å høst har det meste gått på tverke. Flere sykdomsavbrekk har ført til at han knapt nok har konkurrert. Tydalingen brøt Tour de Ski etter bare to etapper og etterpå ble det klart at han var forkjølet.

- Han er nå på bedringens vei og skal gå sin første intervalløkt i Trondheim onsdag, sier Nystad.

NM i slutten av januar blir hans neste, og siste, mulighet for å overbevise landslagsledelsen om at han bør bli med til VM i februar.

Petter Northug er fortsatt sliten etter Tour de Ski, men har klart å holde seg unna sykdom. Planen er at han skal reise sammen med resten av laget til franske La Clusaz på lørdag.

Neste helg er det verdenscup i Frankrike, hvor også Marit Bjørgen skal gå sitt første renn etter hjerteproblemene i jula. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere