RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrhaug-skader koster ham sesongåpningen

Niklas Dyrhaug er satt tilbake av skader og vet ikke om han kan gå skirenn før jul. De to første konkurransehelgene er helt uaktuelle. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Niklas Dyrhaug er satt tilbake av skader og vet ikke om han kan gå skirenn før jul. De to første konkurransehelgene er helt uaktuelle. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Niklas Dyrhaug har fått oppkjøringen til langrennssesongen ødelagt av skader. Han har gitt opp deltakelse i de to første konkurransehelgene, melder NRK.

– Jeg vet ikke når jeg kan konkurrere, men det blir ikke de første helgene, sier han til NRK og sikter til åpningshelgen på Beitostølen neste uke og verdenscupen i Kuusamo helgen etter.

– Jeg har nettopp kommet i gang med trening. Nå håper jeg at jeg får trent bra og at kroppen spiller på lag. Jeg håper jeg kommer meg fortere enn forventet.

31-åringen har hatt en skulder ute av ledd, har slitt med tanntrøbbel og med en nesten avrevet muskel i leggen.

Han kan ikke love at han blir å se i konkurranseløypene før jul.

– Jeg vet ikke. Det viktigste for meg skjer etter jul. Når jeg går skirenn igjen, har jeg planer om å gå fort. Da trenger jeg tid, sier han.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere