RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

E-mail-kampanje mot Ronaldo

Sist oppdatert:
Kort tid etter at Portugals Cristiano Ronaldo ble nominert til beste unge spiller i VM har engelske fans startet en e-mail kampanje mot vingen. Les den hånende e-mailen her.

Engelske fans er rasende etter at Cristiano Ronaldo tilsynelatende fikk Wayne Rooney utvist i kvartfinalen mot England.

Nå har flere tusen fans startet en e-mail-kampanje for å hindre at Cristiano Ronaldo stikker av med trofeét som VMs beste unge spiller.

Valencia overtok ledelsen
Ronaldo ledet lenge avstemningen på FIFAs nettsider. Men etter at e-mailen spredde seg blant engelske fans har Ecuadors Luis Valencia overraskende overtatt ledelsen.

Ronaldo ledet avstemningen med 241.775 stemmer, men torsdag kveld steg Valencias stemmer fra 195.377 til 331.087 og en soleklar ledelse.

FIFA skal kåre den beste spilleren under 21 år på grunnlag av avstemningen og en egen ekspertjury i Det internasjonale fotballforbundet.

Her er FIFAs nominerte til prisen for beste unge spiller i VM:

Tranquilo Barnetta
Cesc Fabregas
Lionel Messi
Lukas Podolski
Cristiano Ronaldo
Luis Valencia

Kilde: BBC

- Stopp Ronaldo!
Her er et utdrag fra e-mailen som blir videresendt til flere tusen engelske fotballfans.

- Det er en stor fare for at Cristiano Ronaldo vil bli kåret til den beste unge spilleren i VM til tross for hans surmuling, filming og andre skitne triks, også med tanke på å sikre seg en lukrativ overgang til Real Madrid, heter det i e-mailen, ifølge BBC.

- Han leder foreløpig FIFAs avstemning, foran Luis Valencia fra Ecuador. Gjør det eneste riktige, og stem på Valencia. Det har ingenting å si hvilket lag du heier på, eller om du har sett dem spille. Bare stopp Ronaldo. Send denne e-mailen videre til folk du vet elsker fotball, heter det i e-mailen.

FIFA vil offentliggjøre vinneren av den prestisjetunge prisen fredag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere