*Nettavisen* Sport.

EA Sports hyller Harry Arter

HELT: Harry Arter (venstre) hylles av Bournemouth-trener Eddie How for oppførselen sin. Foto: Tony O'Brien (Reuters)

Begivenhetsrik uke for Bournemouth-spilleren.

16.12.15 19:19

Den siste uken har nok vært som en berg- og dalbane for Bournemouths Harry Arter. Sist uke mistet han og kona deres barn under fødselen, og kun dager etter spilte han 86 minutter i den historiske seieren over Manchester United.

- Det har vært en emosjonell uke for ham. Jeg mener han har oppført seg med verdighet gjennom hele prosessen, og å spille i dag, med alle følelsene han har i kroppen ... Jeg kan ikke gi ham nok skryt, sa trener Eddie Howe til BBC etter at seieren var sikret mot Manchester United.

TV-spill-giganten EA Sports står bak den veldig suksessrike FIFA-serien. I spillet kan man delta i en modus som heter «Ultimate Team» der brukeren kan bygge sitt eget lag, basert på ekte spillere, og spille online mot andre.

Hver uke slippes et «ukens lag» der brukerne får tilgang til oppgraderte spillere som har blitt gjort noen hakk bedre på spillet. Hver uke slippes også ut et «hero-card» der man gjerne velger ut en som har scoret hattrick, slått en rekord eller vunnet for laget sitt med kampens siste spark.

Denne uken valgte EA Sports å gi sitt «hero card» til Arter. Uten å spesifikt navngi grunnen så er det logisk å tro at det er grunnet Arters heroiske opptreden denne uken

Gesten har fått mange positive reaksjoner på sosiale medier:Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag