*Nettavisen* Sport.

Eden Hazard bekrefter at han har bestemt seg om fremtiden

FARVEL? Eden Hazard takket Chelsea-supporterne etter sesongens siste Premier League-kamp. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Mye tyder på at kun formaliteter gjenstår før Eden Hazard blir Real Madrid-spiller.

13.05.19 12:44

Premier League-sesongen er over for denne gang, og nå venter måneder med hektisk møteaktivitet og overgangsrykter.

Ett navn som har figurert regelmessig i ryktespaltene over hele verden de siste sesongene, er Chelseas Eden Hazard.

Bekrefter at beslutningen er tatt

Belgieren har jevnt og trutt vært koblet med en overgang til Real Madrid, og nå bekrefter spilleren selv at han har bestemt seg for hvor han ønsker å spille fotball neste sesong.

- Jeg hadde et møte med klubben for noen uker siden, og der fortalte jeg at jeg har tatt min avgjørelse. Men det handler ikke bare om meg. Vi får se etter sesongslutt, sier Hazard til Daily Mail.

Og legger til følgende på spørsmål om han skulle sett situasjonen blitt avklart tidligere:

- Ja, men det skjedde ikke. Jeg - i likhet med supporterne, venter. Når man er på banen så fokuserer man kun på spillet. Da tenker jeg ikke på min egen eller klubbens situasjon. Jeg prøver bare å vinne kamper, forklarer belgieren.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at det er Real Madrid som ligger best an i kampen om den teknisk begavede vingen. Ifølge Daily Mail gjenstår det kun for de to klubbene å bli enige om en pris for Hazard. Chelsea skal ønske seg i overkant av 100 millioner pund for superstjernen sin.

Klikk på bildet for å forstørre.

RESPEKT: Sarri mener det er viktig at klubben respekterer Hazards ønske. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

- Vi må respektere valget hans

Hazard har akkurat fullført sin syvende sesong i Premier League, og på den tiden har spilleren blant annet notert seg for 85 mål, 54 målgivende og to Premier League-titler over sine 245 kamper.

Chelsea-trener Maurizio Sarri vil neppe smile over tapet av sin juvel, men mener det er viktig at klubben respekterer valget til spilleren.

- Eden har gjort sitt beste for klubben over syv sesonger. Han har utviklet seg til en av de beste spillerne i verden, og det er viktig at vi respekterer han og hans avgjørelse, sier Sarri ifølge Daily Mail.

Og legger til:

- Jeg håper selvfølgelig, i likhet med alle Chelsea-supportere, at han blir værende med oss. Men akkurat nå så vet jeg ikke, innrømmer Chelsea-sjefen.

Overgangsnekt kan ødelegge

Tidligere i mai måned ble det klart at Chelseas overgangsnekt opprettholdes, etter at FIFA fant London-klubben skyldig i å signere unge spillere de ikke hadde lov til.

Det betyr at Chelsea i utgangspunktet ikke kan signere spillere de neste to sesongene, i tillegg til at klubben mottok en klekkelig bot. FIFA skal ha bestemt seg for å avslå klubbens anke, men det er fortsatt mulig å anke saken videre til idrettens voldgiftsrett (CAS).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag