Gå til sidens hovedinnhold

Edru i Las Vegas

BLOGG: Johnny Lodden prøver stadig nye ting.

LAS VEGAS, NEVADA: Det har gått litt opp og ned de siste dagene her i Vegas. For det meste ned, som vanlig her borte, men det er noe man må ha med i beregningene når man kommer hit. I 3K-eventet som jeg skrev om sist, kom jeg veldig skjevt ut da jeg tapte en 100K-pott i den andre hånda - en hånd jeg spilte veldig dårlig! Etter dette var det bare et slit og et spørsmål om å overleve og vente på en sjanse til dobling. Jeg kom meg aldri opp til average igjen, men kom meg i det minste inn i pengene og til en 57.-plass. Så 100 prosent cash i WSOP-øvelsene så langt! ;-)

For noen dager siden hadde vi en ganske så fin dag! Vi startet dagen med noen drinker og litt kortspill ved poolen på Encore. Vi var en hel gjeng med humorboys der borte. Etter en lang dag ved poolen kom kvelden, og vi tok oss en middag på Wynn før vi fløy på Jay-Z-konsert, noe som jeg personlig synes var ganske kjedelig, men jeg liker ikke den type musikk, så jeg regnet ikke med noe annet. Men resten av gjengen, med Gjøvik-mafiaen i spissen, hadde en ganske så solid konsert! Jeg snek meg ut av salen etter en times tid eller noe slikt, da jeg hadde fått ganske nok. Jeg dro bort til Bellagio, hvor Ørjan, Thomas, Kenneth og Andy Hagen hadde slukt en middag på restaurant Picasso, hvor mange av hans mest kjente malerier henger. Rett på siden av bordet vårt var et maleri til den nette pris av ufattelige 18 millioner dollar. Ikke var det så jævla fint, heller! :P Senere på kvelden endte vi igjen opp på XS, hvor det nok en gang var skamsolid.

4. juli, lørdag, skulle jo selvsagt være den store partydagen. Men for min egen del holdt jeg meg til vann denne dagen. Jeg var skamslæten hele dagen, og planen var å spille Main Event dagen derpå, så jeg orka ikke nok en grovsjenk. Vi fant ut at vi heller skulle ta oss et show, så Andy fikk ordna oss noen billetter til Jeff Dunham på Caesars Palace. Jeff Dunham er en buktaler som blant annet er kjent for karakteren Achmed The Dead Terrorist. Det var vel kanskje ikke rett tid for å dra på stand-up-show den ene dagen man er edru, men sånn ble det i hvert fall. Showet var helt greit, men jeg har sett mye bedre!

Etter showet var planen å dra hjem og sove, men vi endte heller opp med å spille kasinoets versjon av Texas Hold'em og Craps, noe som man trygt kan si ikke var særlig lurt! Så vi endte opp med tomme lommer og mange timer med verdifull søvn i vasken. Da vi kom hjem var klokka allerede 2.30, så nå var den nye planen å holde oss våkne til Wimbledon-finalen. Vi klarte akkurat å se ferdig en film til 5.45, kampstart var 6.00, men begge sovna og våknet opp rundt fem timer etterpå - når kampen akkurat var over! FFS! Men jeg fikk ikke nok søvn til å spille Main Event heller, så det får nok bli Dag 1D på meg!

Planen for morgendagen er ikke klar, så det ble lite pokersnakk i bloggen - som vanlig! Liker det best sånn!

Johnny

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken