*Nettavisen* Sport.

Edu fortsatt usikker

Lyn jobber med å få stjernen klar til Fredrikstad-kampen lørdag.

13.04.07 14:30

(iOslo.no ): Edu er ennå ikke klarert for kamp lørdag. Mens resten av laget trente fotball fredag trente Edu alternativt. Betryggende er det uansett at Lyn-profilen gjorde øvelser med ball.

Øvelse med ball
- Om Edu blir spilleklar blir avgjort i morgen. I dag har han trent en del løpetrening og gjort øvelse med ball. Ut på dagen skal han gjennomføre tester som vil gi svar på om han er klar, forteller Lyns fysioterapeut Geir Kåsene til iOslo.no.

Testene består blant annet av spenst- og vendeøvelser og bevegelighet. Kommer Edu gjennom helskinnet blir han klarert for kamp. Kåsene ønsker ikke å gi en sannsynlighetsberegning så Lyn-fansen må bare vente tålmodig uten forhåpninger.

I går ble det klart at Fredrikstad får én av sine viktigste spillere klar til lørdagens batalje. Lyn-trener Henning Berg tror ikke det vil utgjøre noen forskjell for Lyn om Raymond Kvisvik spiller for hjemmelaget.

- Raymond er en bra spiller, men vi spiller på vår måte uansett. Jeg forventer en tøff og tett kamp. Vi møter et revansjesugent lag som vil vise at 0-3 mot Lillestrøm ikke var representativt.

Flere alternativer
Selv om Edu ikke skulle rekke kampen er Berg ikke bekymret. Han mener han har en god og bred stall med flere alternativer på topp. I seriepremieren startet Edu helt fremme sammen med Kim Holmen. Selv med Dylan Macallister ute med rødt kort mener Berg det ikke er noe problem.

- Vi har flere spillere som kan komme inn og gjøre en god jobb på topp. Kim (Holmen) og Magnus (Powell) gjorde det bra sist. Vi har en sterk tropp og vi skal nok klare oss, sier Berg til iOslo.no.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.