RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Edu fyller tribunene

Sist oppdatert:
Flere agenter har haukeblikk på Edu når han spiller landskamp mot Ghana i kveld.

(iOslo.no): I kveld spiller Lyn-stjernen landskamp for Nigeria på Griffin Park i London. Det er ventet opp mot fulle tribuner hvorav mesteparten av tilskuerne trolig er agenter og representanter fra interesserte klubber. Av alle de afrikanske perlene som vil vise seg frem er nok Edu en av de aller fremste.

- At Edu er en ettertraktet spiller er vel ingen hemmelighet. Det blir nok stappfullt med agenter og klubbrepresentanter under landskampen i kveld. Vel er det mange interessante spillere og Edu er nok én av dem som blir speidet på, forteller Lyn-trener Henning Berg til iOslo.no.

Han er selv på plass på stadion for å se sin egen spiller sammen med sportlig leder i klubben Torgeir Bjarmann. Berg ønsker ikke å si stort om sitt ærend i London, men det skinner gjennom at han ikke bare er på plass for å se sin egen mann i aksjon.

- Jeg er vel her for å se Edu. Det er sikkert andre interessante spillere her, uten at jeg trenger å røpe mye om det, sier Berg kortfattet.

Før det internasjonale overgangsvinduet stengte, 31. januar, var Edu blant annet i søkelyset til Wigan og Portsmouth. Han trente med begge klubbene, men på grunn av problemer med å få oppholdstillatelse ble det aldri noen kontrakt.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere