RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Edu ikke spilleklar

Sist oppdatert:
Lyn-stjernen løp med joggesko på dagens trening.

(iOslo.no): Lyn største stjerne Edu har slitt med en skade på bakside lår som ble forverret i serieåpningen mot Sandefjord. Etter bare 19 minutter måtte han ut og trente forholdsvis rolig forrige uke.

Nigerianeren stod også over lørdagens kamp mot Fredrikstad (1-3) og er usikker til kampen mot Odd kommende helg.

- Edu er usikker ennå. Han løper rundt her med joggesko, så det er vanskelig å si. Vi kommer ikke til å ta noen sjanser. Vi har mange spisser å velge mellom så vi skal være helt sikker før han slipper til, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til iOslo.no.

Ved vanlige bevegelser kjenner ikke Edu noe til skaden, men i kamp med høy intensitet får han føling med skaden.

- Ved vanlig bevegelse er det ikke noe problem. Det er ved ekstremrykk han kjenner det. Bevegelser, med høy intensitet, som han gjør i kamp er problematisk, sier Bjarmann.

Trener Henning Berg har et tilsynelatende avslappet forhold til hvem han kan velge mellom til kampen mot Odd. Til lørdagens kamp er igjen Dylan Macallister aktuell på topp. Han har sonet karantene i de to første kampene etter å ha pådratt seg rødt kort i siste seriekamp forrige sesong.

- Vi har flere gode angrepsspillere. Dylan er tilbake etter å ha sonet karantene og er i bra form. I tillegg har vi Magnus (Powell), Kim (Holmen), Bala, understreker Berg, som også nevner Edu som altså er usikker.

Tirsdag ettermiddag er det fortsatt usikkert hvor lenge Edu blir vekke fra fotballen.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere