Gå til sidens hovedinnhold

Edu raser mot Arsenal

Sjansene øker for at brasilianeren Edu forlater Arsenal som Bosman-spiller i sommer. Midtbanespilleren er svært misfornøyd med behandlingen i London-klubben.

Edus kontrakt går ut til sommeren, og han har den siste tiden blitt linket til de spanske klubbene Real Madrid, Barcelona and Valencia.

Og sjansene øker for at Edu forlater Highbury i løpet av året. Han er nemlig svært misfornøyd med at måten han er behandlet på av Arsenal i kontraktsforhandlingene.

- Jeg er langt fra sikker på at jeg blir værende her. Dersom Arsenal virkelig ville hatt meg med videre, burde de kommet med et tilbud for minst seks måneder siden, og dette har fått meg til å tenke, sier en oppgitt Edu ifølge BBC Sports.

Avgjørelse i løpet av uken
Brasilianerens bror og rådgiver Amadeo Fensao har tidligere uttalt at Arsenals kontraktstilbud har vært for dårlig. I løpet av uken skal han i et nytt møte med Arsenal-ledelsen.

- Min bror kommer til London torsdag. Et møte er planlagt 6. eller 7. januar, hvor vi vil oppklare ting med Arsenal. For øyeblikket har jeg valget mellom å bli eller skifte klubb. Jeg ønsker en rask avklaring, det er best både for klubben og meg, mener 26 år gamle Edu.

- Senere denne uken regner meg med å ta en endelig avgjørelse, opplyser han.

Kan snakke med andre klubber
Edu har også muligheten til å starte kontraktsforhandlinger med andre klubber uten at Arsenal kan gripe inn.

Ifølge FIFA-reglene kan en spiller starte samtaler med andre klubber seks måneder før kontrakten går ut.

- Jeg har hørt at Real Madrid-president Florentino Perez, Valencia og Barcelona er interesserte. Det er hyggelig, men foreløpig har jeg ikke fått snakket med dem, så jeg vet ikke med 100 prosents sikkerhet at de ønsker å hente meg, sier Edu.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua