KAISERSLAUTERN-HOFFENHEIM 0-2: Kaiserslautern virker mer og mer fortapt i 2. Bundesliga. Etter fredagens tap er det nemlig fortsatt fem poeng opp til sikker grunn for Kjetil Rekdals tidligere klubb, og sju kamper gjenstår. Avstanden frem kan også bli større hvis de andre vinner sin hengekamp.

For Hoffenheim, med tidligere Tippeliga-spillere Edu (ex-Lyn) og Per Nilsson (ex-Odd) i troppen, ser det derimot atskillig lysere ut. Fredag sørget brasilianske Carlos Eduardo og Edu for seieren. Begge målene ble satt inn i løpet av kampens siste kvarter.

Eduardo var storsatsende Hofffenheims storkjøp før sesongen. Han ble hentet fra Gremio for åtte millioner euro, og satsingen, som også inkluderte kjøp av Edu og Nilsson, ser ut til å bære frukter. Laget er i ustoppelig form i 2. Bundesliga, og har tatt 25 av de 27 siste mulige poengene.

Det innebærer 2. plass, og med sju kamper igjen å spille er avstanden nå seks poeng ned til 4. plassen som ikke gir opprykk.

Edu står med åtte mål på 20 kamper, mens Nilsson, som ikke spilte fredag, står med 17 kamper for laget så langt.

Jørn Andersens Kickers Offenbach spilte fredag 1-1 borte mot Koblenz. De har seks poeng å gå på ned til Kaiserslautern under streken.

Se tabellen her. (Ekstern lenke)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)