RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Edu tilbake til Lyn

Sist oppdatert:
Men er fortsatt aktuell for Portsmouth.

(iOslo.no): Mens Lyn er godt i gang med sesongoppkjøringen er Edu fortsatt i England og trener med storklubben Portsmouth. Det var ventet at nigerianeren ville returnere til Lyn denne uken og være med å trene med laget, noe som først vil skje mandag.

Trener med Portsmouth
- Han er fortsatt i England og trener med Portsmouth. Det skal han gjøre ut torsdag, så lander han med flyet her i Oslo fredag. Da er han vel på plass på trening mandag sammen med resten av laget, forteller Lyn-trener Henning Berg til iOslo.no.

Premier League-klubben er svært interessert i å hente Edu. En overgang gikk ikke i orden ved forrige overgangsvindu på grunn av frykt for at han ikke skulle få arbeids- og oppholdstillatelse i England. I tillegg ønsket manager Harry Redknapp å se mer til Lyn-stjernen.

Blir i Lyn
- Han er fortsatt der for å vise seg frem. De ønsket å se mer på kvalitetene hans og gjøre en grundigere vurdering. Det var et ønske fra dem å se nærmere på ham denne uken. I og med at de ikke har midtukekamper får han være med og trene med hele laget og de får gjort en bedre vurdering, forteller Berg til iOslo.no.

Overgangsvinduet i Norge, Sverige og noen østeuropeiske land er åpent frem til 31. mars. Berg står likevel fast at 20-åringen blir i Lyn minst frem til sommeren.

Edu var på det aller nærmeste klar for Lokomotiv Moskva i Russland i desember, men avtalen gikk i vasken etter at klubben andre juledag fikk ny president, sportsdirektør og trener. Prislappen da var 30 millioner kroner.

Portsmouth-manager Harry Redknapp har ennå ikke svart på noen av iOslo.nos telefoniske henvendelser.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere