De spiller kanskje den beste fotballen i England, når det fungerer, Arsenal. Men det var ikke 3-1-seieren og avansement i Mesterligaen som stjal fokus etter onsdagens kamp.

I stedet handlet det meste om Arsenals Eduardo.

- Cheat-Ed, skriver The Sun.

- Juksemaker Eduardo, betyr det.

- Ødela for seg selv
- Eduardo har fått mye sympati i England, etter at han fikk en karrieretruende skade for 18 måneder siden. Nå kan nok noe av det forsvinne. Og det som er synd, er at filmingen la mørke skyer over nok en stor Arsenal-kamp, skriver The Times.

- Og noen i Arsenal må ha vært flaue. Da de viste høydepunktene fra 1. omgang på TV, hadde de ikke med foranledningen til straffen.

Celtics Massimo Donati fastslo etter at kampen at Uefa måtte utestenge Arsenal-stjernen etter jukset.

- Hvis det er klart på TV, så må de reagere og straffe ham. Da synes jeg at han bør bli utestengt i to kamper, sier Donati.

- Det var jo ikke en straffe. Det fortalte jeg ham, og også resten av Celtic, fortsetter han.

- Da jeg spurte Eduardo om straffen, sa han ingenting. Han bare holdt fingeren opp til munnen. Det var ikke bra, fortsatte han.

Presedens
Donati påpekte at Litauen-spiss Saulius Mikloiunas fikk to kampers karantene for å ha jukset seg til en straffe i en kamp mot Skottland for en stund siden.

Arsenal er uansett klar for trekningen av Mesterliga-gruppene torsdag kveld. Følg trekningen direkte i Nettavisen fra 18.00.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!