RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ege vil avgjøre gullduellen

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Norske keepere i dansk gullstrid.

Det er norsk keeperduell i den danske sluttspillfinalen i håndball. Eges FC København tok første stikk mot Kolding med seier 34-32 hjemme i hovedstaden søndag. Lørdag er det klart for returkamp på Jylland.

For et år siden avgjorde Ege og FCK sluttspillfinalen nettopp på bortebane, og den norske landslagsmålvakten gjentar mer enn gjerne den bedriften.

- Jeg håper at det samme skjer igjen, men skulle det bli en tredje og avgjørende kamp, har vi jo uansett hjemmebane der, sier han til dansk TV2.

FC København måtte slite for å ta hjem seieren i det første møtet – blant annet som følge av meget solid keeperspill signert Ole Erevik. I sluttminuttene var Kolding nær ved å tette luka, men da var det Steinar Eges tur til å imponere med en solid inngripen.

Sørlendingen spår tøffe tak også i finalekamp nummer to.

- Det blir en tøff kamp. Det er alltid vanskelige kamper i Kolding, så jeg håper vi får forberedt oss godt. Samtidig tror jeg vi kan levere en god prestasjon og få et godt resultat, sier Ege.

37-åringen, som har opplevd mye på håndballbanen, er like sulten på flere triumfer.

- Lysten til å vinne er så stor at vi prøver å mobilisere alle krefter til denne kampen. Vi gleder oss, sier landslagsmålvakten.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere