*Nettavisen* Sport.

Eggen: - Det er ille!

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen raser mot spillernes slette forsvarsspill.

08.08.06 07:25

FREDRIKSTAD - HAMKAM 2-2:

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): Forsvaret får spesielt gjennomgå etter HamKams 1-0-scoring.

- Det er ille, virkelig ille, raser treneren etter målet der HamKam nærmest spaserer ballen i mål etter at hele FFKs forsvarsfirer har stoppet opp.

- Groteske feil
Årsaken til at forsvaret ikke helt hang med, var at HamKam-spiller Markus Ringberg sto soleklart i offside. Men Ringberg signaliserte at han ikke var med i spillet, og dommeren lot derfor spillet gå. Dermed fikk Marius Gullerud en enkel jobb med å sette inn 1-0 for gjestene.

- Det er helt uakseptabelt. Vi gjorde det i Bergen og nå gjør vi det sannelig igjen! Alle og hver bør jo forstå at man spiller til fløyta går, tordner treneren.

Eggen innrømmer at han er bekymret over det defensive arbeidet.

- Ja, det er jeg. Og den offside-situasjonen irriterer meg grenseløst - vi gjør groteske feil, sier han.

Frykter ikke nedrykk
- Hvilke grep gjør du nå?

- Vi har hentet inn forsterkninger i tillegg til ekstern hjelp. Det er kort vei oppover på tabellen, men flere grep skal gjøres.

- Frykter du nedrykk?

- Man kan ikke gå rundt å frykte et nedrykk, det vil bare gå ut over både min egen jobb og spillerne. Men det er klart: Vi vet jo hvordan tabellen ser ut vi også.

- Ikke sikker på noe
- Er du sikker på at Fredrikstad ikke rykker ned?

- Som tippeligatrener kan man ikke være sikker på noen ting. Det er vel ikke andre enn de tre-fire øverste lagene som er på rimelig trygg grunn, mener Eggen.

Fredrikstad-treneren påpeker at man ennå ikke har startet siste tredjedel av sesongen, og at man har nok tid til å reise seg.

- Vi skal jobbe hardt videre. Foreløpig slipper vi inn alt for mange mål, og det må vi gjøre noe med, sier Knut Torbjørn Eggen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.