*Nettavisen* Sport.

Eggen: - Det er mitt ansvar også

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Nils Arne Eggen mener Rosenborg burde vunnet alle kampene uten at det hadde vært urettferdig.

24.05.05 15:02

Ni av 24 mulige poeng, åttendeplass og 10-10 i målforskjell etter åtte serierunder. Rosenborg synes uendelig langt unna sitt 14. strake mesterskap.

- Først vil jeg si, og det vil jeg presisere, at jeg er medansvarlig for Rosenborgs prestasjoner. Det er viktig å få fram akkurat det, sier Eggen til Adresseavisen.

- Jeg har i grunnen ventet i flere år på at noe skulle skje, at det skulle komme en sånn nedtur. Vi har vært dyktige til å gjenskape prestasjoner her i klubben. Det er langt vanskeligere enn å skape dem første gangen. Vi har gjort det år etter år etter år... Trøndere må venne seg til at det kommer periodiske nedturer. Vi har vunnet så mye, og det kreves stadig mer og mer. Denne nedturen er midlertidig. Jeg er ganske sikker på at det vil snu, sier Eggen.

Den gamle hovedtreneren, som nå er i trenerteamet til Per Joar Hansen, mener supporterne må venne seg til å være fornøyd med litt mindre, at Rosenborg ikke alltid vil ligge på topp.

- Det er ingen dramatisk stemning i klubben, og det er ikke verre enn for mange andre lag, for det er ingen som har spilt oss ut ennå. Det er bare noen små detaljer som må sitte. Hvis vi ser på alle kampene vi har spilt, kunne vi sagt at vi burde vunnet alle uten at det hadde vært urettferdig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.