Eggen: - Ingen krise

Fattige to poeng på fire kamper er nok ikke hva Knut Torbjørn Eggen og FFK håpet på før seriestart. Likevel nekter sjefen å snakke om krise i Plankebyen.

01.05.06 09:13

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): FFK-LSK 0-1:

- Ordet krise eksisterer ikke her hos oss. Det er bare dere journalister som liker å bruke sånne uttrykk, sier en småarg Knut Torbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen.

FFK har møtt Brann, Viking, Ham-Kam og Lillestrøm i årets første kamper. Fasiten er 1-1 i de to førstenevnte og tap 1-3 og 0-1 i de to siste.

- Vil du fortsatt ikke snakke om krise hvis det blir tap i Kristiansand mot Start onsdag?

- Det ville bare blitt tull dersom vi skulle ha fokusert på noe sånt. Vi har spilt skikkelig dårlig i kun èn kamp i år, og det var mot Ham-Kam. Det viktigste nå er at vi ikke mister motet, jeg er sikker på at vi vil komme sterkere tilbake.

TV 2 Nettavisen talte 4-1 i målsjanser i favør av Lillestrøm i søndagens kamp. Eggen mener likevel at det var en jevnspilt affære.

- Ja, det var en jevnspilt kamp med veldig lite målsjanser for begge lag. Defensivt fungerte det ganske bra, men vi sliter litt med oppspillene utover i kampen - de ble liksom litt paniske. Mest skuffet er jeg over at vi ikke klarer å spille opp Brian West skikkelig i bakrom, sier han.

For høydepunkter og Korens fantastiske scoring - klikk her .

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag