*Nettavisen* Sport.

Eggen fikk ikke cupmedalje

Fredrikstad vil ikke gi cupmedalje til treneren som ledet laget til cupseieren, Knut Torbjørn Eggen.

12.04.07 12:34

Den avgåtte Fredrikstad-treneren er svært skuffet over at han ikke har fått en såkalt minnemedalje etter fjorårets suverene cuptriumf.

- Det var for veldig kort tid siden at jeg i det hele tatt fikk vite at det var en sånn utmerkelse også til trenere og ledere – seks stykker. Så ja, jeg er skuffet over å ikke å ha fått en sånn medalje, sier Eggen til TV 2 Sporten.

I klubben vil ingen nå ta ansvaret for episoden.

- Hva det tidligere styret har gjort i forhold til utdelingen til Knut Torbjørn, kan ikke jeg som daglig leder svare for. Vi får seks stykker, og det er den sportslige delen av klubben som hittil har fått den, sier Morgan Andersen.

Men etter det Eggen har hørt, er det ikke styremedlemmenes skyld.

- Ikke ifølge de styremedlemmene jeg har snakket med, sier han.

TV 2 Sporten kjenner til at det har blitt uttalt på et møte i klubben at ingen av fjorårets trenere og støtteappparat som har forlatt klubben, skal få medalje.

- Jeg får vel skrive et brev til Sondre Kåfjord (fotballpresident, red anm.), og høre om de har en til, sier Eggen skuffet.

Hva synes du om at Fredrikstad ikke vil gi en minnemedalje til mannen som ledet laget opp til Tippeligaen og til cuptriumfen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.