RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eggen jager Myhre-erstatter

Sist oppdatert:
Fredrikstad har tre keepere i stallen selv om Thomas Myhre forsvant. Likevel leter de etter ny burvokter.

Tirsdag viste finske Magnus Bahne (26) seg frem for Knut Torbjørn Eggen og resten av FFKs trenerteam. Torsdag spiller han ifølge Fredriksstad Blad en omgang i en treningskamp mot Moss.

- Det er trenerne som har gitt uttrykk for at de ønsker en keeper – det er min oppgave å handle deretter, sier FFK-direktør Arve Mokkelbost til lokalavisa.

At Fredrikstad fortsetter keeperjakten, er ingen tillitserklæring til den nåværende keepertrioen. Alexander Lund Hansen har voktet målet etter at Thomas Myhre returnerte til engelsk fotball. Hansen har likevel signalisert at han er utilfreds med situasjonen i Fredrikstad, og at han ønsker seg bort.

Det gjør i utgangspunktet ikke Steinar Sørlie, selv om trønderen har havnet helt ute i kulda etter sommerferien. Etter storspill i vårsesongen, havnet Sørlie på tribunen da Thomas Myhre kom til klubben.

Klubbens tredjekeeper er 17-årige Lasse Staw.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere