Eggen pepet ut

Fredrikstad stadion (TV 2 Nettavisen): FFK-trener Knut Thorbjørn Eggen ble regelrett pepet ut av sitt eget publikum på Fredrikstad stadion i kveldens kamp mot Viking.

27.06.04 21:16

Les KAMPFAKTA og SPILLERBØRS her!

(Fredrikstad - Viking 0-0): Da Eggen valgte å bytte ut en av banens beste spillere, Bjørnar Johannessen, sprakk det for et frustrert hjemmepublikum, og pipekonsert var et faktum.

- Publikum trodde vel at jeg skulle sette inn Stian Johnsen i samme rolle som Bjørnar, tror trener Eggen. - Men jeg valgte jo å sette inn Stian på kanten da vi la om forsvaret til tre spillere, forteller Eggen til TV2 Nettavisen.

- Men uansett må jeg jo regne med reaksjoner fra publikum, smiler han.

Bjørnar Johannessen på sin side tok det hele med stoisk ro;

- Det var jo gøy at publikum satte pris på innsatsen min i dag, sier han.

- Knut Thorbjørn ville jo bare ha inn litt mer offensive krefter, og ble vel litt urettferdig pepet ut, ler han.

Holdt nullen
Etter en lang rekke kamper hvor forsvarsspillet har vært under enhver kritikk, klarte FFK endelig å holde nullen mot Viking.

- Det var viktig for oss, og det føles vel egentlig som om vi har nådd et delmål, slår Knut Thorbjørn Eggen fast.

- I dag slapp vi ikke Viking til mer enn fem ganger i løpet av kampen, og det er årsbeste defensivt, fortsetter han.

- Poenget var også viktig for oss, så alt i alt er jeg vel brukbart fornøyd, sier Eggen.

- Framover på banen vet vi at vi er dyktige. I dag hadde vi også en del store sjanser og det var vel egentlig marginene som gjorde at vi ikke fikk mer enn et poeng i denne kampen, slutter han.

Drepende kjedlig
Det ble aldri den helt store underholdningen på Fredrikstad stadion. Både FFK og Viking beviste for alle at de i hvert fall ikke hører til i toppen av norsk fotball. Drepende kjedlig fotball med feilpasninger og dårlig innsats som hovedingredienser bidro uansett ikke til at publikum storkoste seg. Skal disse lagene gjøre seg håp om å kapre poeng nok til å ikke kjempe i bunnen må det en helt annen innsats til fremover.

Enerly på gang
I pausen i kampen mot Viking ble FFKs nyervervelse Dagfinn Enerly presentert for FFKs publikum, og etter signalene fra publikum så det ut til at folk så frem til å få RBK-spilleren i den rød-hvite drakta.

- Jeg gleder meg, smilte en spillesugen FFK`er

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.