RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eguren med i Uruguays bruttotropp

Sist oppdatert:
Han har hatt en tøff periode, men Sebastian Egurens VM-drøm lever videre. Midtbanespilleren har fått plass i Uruguays bruttotropp.

Montevideo (NTB-AFP): Eguren var på vei fra Villarreal til Lazio i januar, men overgangen ble stoppet i siste øyeblikk da uruguayaneren ikke kom seg gjennom en legesjekk på grunn av høyt blodtrykk.

En retur til norsk fotball var aktuelt, men Eguren havnet i stedet i svenske AIK. Det var ikke en populær avgjørelse. Den tidligere Hammarby-spilleren ble utsatt for trusler da overgangen til Stockholm-rivalen ble kjent.

Det har heller ikke fungert spillemessig for den tidligere Rosenborg-spilleren i Allsvenskan denne sesongen. Laget sliter tungt i bunnen og AIK-fansen er kritisk til både Eguren og flere andre spillere. Likevel lever VM-drømmen.

Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez har tatt ut 26 mann i sin bruttotropp. Det betyr at tre mann skal ut innen 1. juni.

De største stjernene i troppen er Diego Forlan, Luis Suarez og Edinson Cavani. I tillegg er Sebastian Fernandez fra argentinske Banfield med. Han var i sin tid aktuell for Rosenborg, men det ble aldri noen overgang. Sist sesong var Fernandezs sentral da Banfield for første gang ble argentinsk seriemester. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere