Gå til sidens hovedinnhold

Egypt om Salahs ankelskade: - Trenger tid til å leges

Liverpool-stjernen Mohammed Salah har meldt forfall til Egypts landskamper som følge av en ankelskade.

Egypteren, som har slitt med en vond ankel den siste måneden, forverret skaden i søndagens seier mot Manchester City. Etter toppoppgjøret trasket Salah ut på banen med en ispose på ankelen, tydelig preget av skaden som har plaget ham den siste tiden.

- Trenger tid til å lege seg

Nå bekrefter det egyptiske fotballforbundet at kvalikkampene mot Kenya og Komorene ryker, ifølge Daily Mail.

Det Egyptiske forbundet forteller samtidig at skaden trenger «en viss tid til å lege seg», som sår tvil om når Salah vil kunne spille igjen. 27-åringen ble tirsdag kveld avbildet med en beskyttende støvel på sin venstre fot, mens han bivånet Egypternes treningsøkt.

Nå frykter Liverpool at skaden er så alvorlig at stjernespilleren også vil miste viktige kamper for laget fra Merseyside den kommende tiden.

Flere viktige spillere tvilsomme

Salahs skade føyer seg inn i rekken av Liverpool-spillere som har måttet melde forfall til landslagsoppdrag.

Venstreback Andy Robertson har nemlig trukket seg fra skottlands tropp, også han som følge av en ankelskade. 25-åringen forlot Anfield med en svært hoven ankel søndag kveld, og den skotske landslagskapteinen går dermed glipp av kampene mot Kypros og Kazakhstan.

Palace-kampen i fare

Både Salah og Robertson, som henholdsvis skåret og serverte Liverpools andre mål på søndag, er derfor tvilsomme til bortekampen mot Crystal Palace lørdag om en uke.

Jürgen Klopps menn står ubeseiret etter sesongens første tolv kamper, med 11 seire og 1 uavgjort. Sesongens hittil eneste poengtap kom på Old Trafford mot Manchester United, da Salah var ute med smerter i nevnte ankel.

Egypteren står oppført med 6 nettkjenninger og 3 målgivende hittil i sesongen, og har fortsatt å være en viktig ledestjerne i Klopps mannskap. Serielederen har allerede opparbeidet seg en luke på 8 poeng foran Leicester på andreplass.

Kommentarer til denne saken