RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Egyptisk eventyr-debut

Foto: SCANPIX/EPA/MATTEO BAZZI
Sist oppdatert:
Tottenhams egyptiske stjerne Ahmed Hossam Mido (21) fikk en pang-debut med to scoringer og masse skryt av manager Martin Jol etter kampen.

TOTTENHAM - PORTSMOUTH 3-1: Den svære spissen var akkurat like farlig inne i boksen som Jol hadde håpet på da han hentet ham fra AS Roma for en uke siden.

Begge Midos scoringer kom fra kort hold etter å ha posisjonert seg som en goalgetter verdig i boksen. 1-1-målet kom på en kraftfull heading, og 2-1 banket han inn etter et innlegg fra spisskollega Jermain Defoe.

Rakk såvidt kampen

- Jeg er storfornøyd med ham, sa Jol til Sky Sports etter kampen. Men Jol sa også at det var såvidt at spissen ble skadefri til kampstart.

- Han slet med en lyskeskade på fredag og vi tenkte at vi ikke skulle starte med ham. Men en sen sjekk viste at han var klar for kamp, sa Jol.

Det er han nok glad for nå.

Flere debutanter

Jol var også lykkelig over en annen debutant, vingen Andy Reid som spilte sin første kamp siden overgangen fra Nottingham Forest. Reid fullførte en flott kamp med å gi en målgivende pasning til Robbie Keane, som kom inn for Mido like før slutt.

- Andy har en stor fremtid i klubben. Det tredje målet i dag var viktig og vi kan takk ham for det, sa Jol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere