RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Ei jente til å stole på

Meget velkjørende Kristine Kvasnes sitter opp bak en våre bankere på Bergen travpark torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag:
Galopp Øvrevoll: Vi satser direkte
Oddstips: Elfsborg tar ikke en Aalesund
Tippetips torsdag: Tromsø lever farlig
Lunsjtrav Bjerke: En vinner fra Bergløf

Med lunsjtrav på Bjerke, dobbel V5 på Bergen travpark og en flott V5-meny på Øvrevoll galoppbane er det utelukkende de norske hesteveddeløpene vi konsentrerer oss om denne torsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Kristine Kvasnes er på vei til USA og årets Hambletonian, men før hun reiser over dit skal hun kjøre løp på Bergen travpark. Der skal hun forhåentligvis vinne et rekruttløp med 4 Oevure D`Art som har noe som ligner et straffespark i V5-2A. 4 Oeuvre D`Art har utviklet seg fint den siste tiden. Sist tapte han bare på målfoto for gode Romarino. Står helt perfekt til bak startbilen i dette rekruttløpet, som inneholder stor forskjell på hestene og når den beste hesten blir utstyrt med den beste kusken så synes vi dette ligner en vinner. v konkurrentene er det 11 Yor De Landerije som har blomstret til i monte den siste tiden og 7 Staro Extra Bonus som trolig ikke når favorittposisjonen sin tet fra dette sporet som er verst imot. Men vi spiller banker.
Vår rangering V5-2A: A: 4 B: 11-7 C:8-3-6-9 D: 2-1-10-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Suveren på kapasitet
7 Tomdin Ø.K. falt tilbake til gamle galoppsynder på Jarlseberg for halvannen uke siden, men det var mot helt andre konkurrenter enn hesten møter i kveld. Når Bernt Øksnevad sender hesten til start igjen, så har den dyktige amatøren fra Klepp kontroll. Er kun syv hester i dette feltet så Øksnevad kan ta det så rolig ut som han bare vil og kun konsentrere seg om å kjøre i trav. Fiksen han den oppgaven, vinner hesten dette. Banker i V5B-spillet.
Vår rangering V5-4B: A: 7 B: 4-5-1 C: 6 D: 2-3

V5-1A - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
14 Shocking Devil kommer tilbake etter en skade og 10 mnd pause så han trenger normalt løp i kroppen før storformen er tilstede. Nå er det dyktige hestefolk bak denne Varenne-sønnen som er overlegen disse hestene på kapasitet. Fint spor, løpesnor og begrenset motstand gjør at vi setter Kyrkjebø-traveren først.

1 Yonckers Boshoeve vant enkelt sist og Lyssand skal ha skryt hvordan han prikket springsporet. Treffer han like bra på rett volte denne gangen så kommer han til å lede lenge. Travet mye finere etter han ble vallak kapasitetssønnen til Good As Gold så han skal krysses. 2 Shocking Gidde stod 20 meter bak førstnevnte sist, men var aldri i nærheten av å utfordre. Synes uansett Gidde Palema-sønnen gjorde et bra løp og holder sin fine form. 5 Lovestrong er en av de bedre i feltet, men har kanskje ikke helt toppform for øyeblikket.

7 I.D Gann Gill kommer ut i regi Odd Storetvedt og dette er en fin traver som er seiersaktuell på direkten fra et fint springspor selv om han trenger løp etter lang pause. 12 Niveau De Vie holder neppe toppform, men er jo ikke rart for han starter hver uke han har løp.Nå skal det sies at Daguet Rapide-ønnen har vært ute i tøffe omgivelser, så han møter litt enklere selskap denne gangen.
Vår rangering V5-1A: A: 14 B: 1-2-5-7-12 C: 4-11-3 D: 13-6-8-5-10-9

V5-3A - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
3 Dag Terna galopperte seg bort midt i siste sving og gikk glipp av en ok premie. Står bedre til i dette løpet Elding-datteren som er tøff og alltid går til mål. Er galoppen som er hennes verste fiende.

2 Stjerne Kvikken er interessant hvis han klarer å komme seg først. Blir det tet på Ringheim-traveren tror vi han har en fin sjanse til å lede rundt om, selv om han ikke er blant de tøffeste siste hundre. 8 Alva fikk dødens sist og da blir hun stort sett snill tilslutt. Spor lengst ute på vingen denne gangen er ikke bra, men hun er såpass rask fra start at hun kan klare tet selv fra dette sporet om de kjører til.

7 Vertigo Bjørn er hesten med størst kapasitet, men han har ingen fordel av sprint så det kan bli for langt frem. 6 Rapp Hege spurtet som en vind sist ned oppløpet etter en rekke løp på jevne.
Vår rangering V5-3A: A: 3 B: 2-8-7-6 C: 5-1 D:9-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
1 Min Blesen forsvarer trolig sitt innerspor og da leder han dette åpne løpet lenge. Kjemper Minpil-sønnen like bra som sist så er dette en meget bra vinnersjanse for han er bra for grunnlaget sitt.

5 Tun Tora gjorde noen kanonløp for Ove Kenneth Karlsen tidligere i år, men er nå kommer hjem igjen til eieren og det ble galopp i comebacket. Står interessant til med Rune Wiig i sulkyen og feilfritt er hun mer enn god nok for seier. 14 Athena Kos kommer ut etter lang pause med et intetsigende prøveløp i bagasjen. Hun var jo helt strålendei noen av seiersløpene i fjor.

12 Haukeli Blesen er i bedre form enn raden og han har møtt gode hester den siste siden, så han må ikke glemmes i kveld når motstanden er riktig. 2 Erdinger springer med håndbrekket på, men han er sterk så har han en dag der han tar i underveis kan det bli seier. 8 Reidunn er ingen stor vinnerhest, men hun er travsikker. Står interessant til med tanke på hun kan få rygg på Min Blesen underveis. Så blir det åpning kan Hauge sette inn en liten skrell.
Vår rangering V5-5A/V52B: A: 1 B: 5-14-12-2-8 C: 3-6-10-13 D: 11-4-15-7-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
11 You Va Bene må ha en topp vinnersjanse selv om det er snakk om bakspor på en sprintdistanse. Motstanden er svak så her trenger du bare å sende med en gang startrushet har lagt seg Svein O Wassberg. Beste hesten – dyktig kusk= topp vinnersjanse.

4 No Limit Lavec kan være litt interessant for han får Åsbjørn Tengsareid i sulkyen samt han er rask ut så kommer de seg foran kan de faktisk lede dette løpet rundt om. 8 Paralyce Ås er også kjapp fra start, så det er ikke utenkelig at Wassberg klinker til fra det ytterste sporet i håp om å komme seg foran. Fin form har Like A Prayer-datteren som er rask og har fordel av sprint.
Vår rangering V5-5A/V5-2B: A: 11 B: 4-8 C: 2-5-7-3 D: 1-9-6-10

V5-3B - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
1 Løb Cowboyland holder nok ikke toppform, men han trenger ikke ha toppform for å vinne dette meget svake eliteløpet. Har normalt tetgaranti fra dette sporet, selv om 8 Uppercut Flevo er strøket inn to spor.

8 Uppercut Flevo er ikke i toppform han heller, men han gjør alltid gode løp på hjemmebane så selv fra utvendig leder er han seiersaktuell. 5 Noble er hesten med form i løpet, for sist på Forus spurtet han forrykende til andre bak gode Cantabharmony. Står tøft inne i dette eliteløpet, men form slår kanskje klasse?
Vår rangering V5-3B: A: 1 B: 8-5 C: 2-4-7-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
14 Valle Faxa har fryktelig stor fart i kroppen, men hun er håpløst usikker. Kjører Storetvedt feilfritt så sitter han kanskje opp bak en vinner, men galopprisikoen er overhengende.

1 Aktivia står interessant til med en dyktig kusk, så hun kan lede dette åpne løpet lenge. 9 H.G Hlin har det vært gode rapporter på noen ganger, men har da skuffet med galopp. Kapasiteten er brukbar på Lome Elden-datteren som bør krysses tidlig.

10 Bestkora er sterk og går alltid til mål, men hun er som sine medsøstre i dette løpet til tider veldig usikker. I toppen uten galopp. 12 Ådnes Faksa gjorde jo et meget bra prøveløp i Mai mnd på 31 tallet, men har ikke vært i nærheten å vise noe liknende i løp den siste tiden. Fin kapasitet og får stå som en liten outsider.

13 Eldjerva er ei hoppe som imponerte tidlig i noen løp. Nå kommer Åsajerven-datteren ut etter fem mnd pause og trenger normalt løp før formen er helt på topp. Nå har alltid dyktige Lars Tore Hauge hestene godt forberedt når de kommer til start så hun bør krysses.
Vår rangering V5-5B: A: 14 B: 1-9-10-12-13 C: 5-8-4-7 D: 15-3-6-11-2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere